перейти на сайт>>

Інноваційні технології організації роботи підприємств ресторанного господарства

ID роботи: 6853
Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1

Інноваційна діяльність та її особливості у ресторанній сфері

1.1. Поняття та сутність інноваційної діяльності

1.2. Особливості інноваційної діяльності у ресторанній сфері

Висновки до розділу 1

Розділ 2

Особливості та основні напрямки інноваційної діяльності підприємств ресторанного господарства

2.1. Застосування сучасних технологій обслуговування на підприємствах ресторанного господарства

2.2. Проблеми та перспективи інноваційної діяльності закладів ресторанного господарства

Висновки за розділом 2

Загальні висновки

Список використаних джерел



Висновок:

Готельний бізнес, як і будь-яка сфера діяльності, яка націлена на отримання прибутку від обслуговування своїх клієнтів, повинна їх постійно чимось приємно «здивовувати» новими товарами, послугами, акціями тощо.

Інноваційна діяльність у сфері ресторанного господарства повинна бути спрямована на створення нового або зміну існуючого продукту, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних і телекомунікаційних технологій та інші види новацій. Основними стратегічними шляхами розвитку інноваційного потенціалу, зокрема вітчизняних ресторанних підприємств, та загального покращення рівня їх сервісу в Україні, повинні стати:

 освоєння нової техніки та технологій;

 розвиток прогресивних форм організації виробництва;

 проведення технічної реструктуризації підприємств (зокрема за потоковими процесами);

 перехід до культури цільового управління, в рамках якої кожна діяльність усередині підприємства чітко спрямовується на досягнення її кінцевих цілей, зокрема за допомогою працівників-інноваторів (до яких належать передусім топ-менеджери);

 постійне підвищення рівня кваліфікації персоналу всіх категорій відповідно до сучасних вимог та напрямів знань;

 оптимізація кадрової структури персоналу, стимулювання творчих працівників;

 соціальний розвиток підприємств як одна зі складових його інноваційного потенціалу;

 вивчення та застосування досвіду провідних підприємств індустрії туризму світу;

 підвищення ефективності планування, організації й контролю інноваційних процесів на підприємстві;

 використання сучасних засобів та методів підтримки прийняття рішень;

 удосконалення механізмів управління інноваційною діяльністю підприємства, загалом.

Ключовими  передумовами для інноваційного розвитку сучасних підприємств є висока інтенсивність нецінової конкуренції на ринку та наявність на підприємстві потужного інноваційного потенціалу або можливостей (фінансових, інтелектуальних) для ефективного трансферу технологій та / або аутсорсингу функцій менеджменту інновацій. Виявлено, що комплекс передумов для вибору та реалізації інноваційного типу розвитку на підприємствах ресторанного господарства, які орієнтовані на різну цільову аудиторію споживачів, не є абсолютно однаковим.


Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: