перейти на сайт>>

Вплив особливостей тєхнології виробництва на формування якості кріплених вин

ID роботи: 1969
Тип роботи:
Об'єм: 39 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ
1. Основні тенденції та перспективи розвитку ринку вин в україні
2. Харчова цінність кріплених вин
3. Характеристика сировини для виробництва виноградних кріплених вин
4. Вплив операцій первинного виробництва на формування якості кріплених вин
5. Вторинне виробництво та його роль у створенні міцних кріплених вин
6. Хвороби, вади та недоліки виноградних вин
5. Висновки
Список використаної літератури



Висновок:

Завдяки унікальному складу і вмісту цінних поживних і біологічно-активних речовин виноградне вино вважається одним з найцінніших гігієнічних напоїв з бактерицидними властивостями та значною фізіологічною дією на організм людини.
Україна має сприятливі агрокліматичні умови для вирощування виноградної лози, передусім це Південний і Східний регіони України (Крим, Одеса, Херсон, Миколаїв), Закарпатська область.
Нині в Україні функціонує близько 600 виноробних підприємств, які займаються переробкою винограду та фруктово-ягідної сировини, виготовленням виноматеріалів і виробництвом готової продукції, але ефективність роботи більшості з них залишається низькою.
Однак, під час формування ринкових відносин в Україні значні економічні труднощі не обминули й виноробну галузь харчового виробництва. Незважаючи на це виноробні підприємства України проводять значну і цілеспрямовану роботу по пошуку джерел постачання високоякісної сировини, яка дозволила б виготовляти і формувати оптимальний асортимент, високу якість і доступну ціну виноградних вин на ринку харчової продукції України.
За останні 17 років внаслідок зменшення площ насаджень винограду обсяги його переробки скоротилися до 164,8 тис.т (2007 р.), хоча ситуація дещо стабілізувалася і за 6 місяців 2001 року виробництво виноградного вина склало 4,7 млн. дал, що на 127% більше, ніж на той же період 2007 року.
Порівняно з 1200 назвами виноградних вин світового виробництва, Україна виготовляє 419 тихих виноградних вин і близько 100 грайливих, які відрізняються між собою технологією виготовлення та різноманітністю складу, смаковими і ароматичними властивостями.
Значний попит і популярність у споживачів мають українські вина виробництва експериментального заводу-раждгоспу „Магарач”, ХВАТ „Массандра”, Інкерманського заводу марочних вин, Винного ДомУ „Логос”, заводу-радгоспу „Сонячна Долина”, ВАТ „Коблево”, СП „Котнар” та міцних підприємств.
На українському ринку за обсягами ввезення виноградних вин домінують Молдова, Грузія, Франція. Однак, із-за достатньо високого акцизного збору, ці виноградні вина є дорогими і, відповідно, користуються меншим попитом, незважаючи на відмінну якість.
Можна сказати, що сьогодні в Україні наступив сприятливий період для виноробної галузі, а саме активізації роботи із закладки нових виноградних угідь для створення високоякісної сировинної бази; розробка нормативних актів щодо подальшої державної підтримки товаровиробників. Все це дасть змогу ще більше наситити ринок України високоякісними виноградними винами вітчизняного виноробства.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: