перейти на сайт>>

Контрольна робота з товарознавства

ID роботи: 1973
Тип роботи:
Об'єм: 10 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1. В якому борошні визначають вміст клейковини і як цей показник залежить від сорту борошна?

2. Умови зберігання борошняних кондитерських виробів. Фактори, які впливають на зберігання борошняних кондитерських виробів.

3. Дайте класифікацію дефектів маргарину. Пакування та маркування маргарину.

4. Вплив технології виробництва на формування якості ковбасних виробів.

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: