


Змiст:
Вступ
Розділ 1. Теоретичні принципи бізнес-планування
1.1. Мета, функції і структура бізнес-плану
1.2. Методичні принципи бізнес-планування
Розділ 2. Практичні аспекти розробки бізнес-плану готельного підприємства
2.1. Резюме бізнес-плану
2.2. Сегментація ринку і просування
2.3. Аналіз конкурентів
2.4. Фінансовий план
2.5. Оцінка беззбитковості проекту
2.6. Розрахунок показників ефективності бізнес-плану
2.7. Ризик в оцінці доцільність інвестицій
Висновок
Література
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru