перейти на сайт>>

Бізнес-план готельного підприємства: поняття та основні етапи розробки

ID роботи: 4074
Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Теоретичні принципи бізнес-планування

1.1. Мета, функції і структура бізнес-плану

1.2. Методичні принципи бізнес-планування

Розділ 2. Практичні аспекти розробки бізнес-плану готельного підприємства

2.1. Резюме бізнес-плану

2.2. Сегментація ринку і просування

2.3. Аналіз конкурентів

2.4. Фінансовий план

2.5. Оцінка беззбитковості проекту

2.6. Розрахунок показників ефективності бізнес-плану

2.7. Ризик в оцінці доцільність інвестицій

Висновок

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru

Замовити цю роботу за допомогою форми: