перейти на сайт>>

Експертиза продовольчих товарів Варіант №2

ID роботи: 3614
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Товарознавча експертиза: мета та завдання,  випадки при яких виникає необхідність проведення товарознавчих експертиз

2. Санітарно-гігієнічна експертиза: основні поняття, мета, завдання

3. Порядок та методи проведення експертизи макаронних виробів

.4. Задача

До фірмового магазину «Невод» надійшла партія ікри лососевої зернистої баночної другого ґатунку. Показники якості ікри: консистенція в'язка; незначний присмак гіркоти; масова частка кухонної солі, % – 6,2%; масова частка антисептиків,%: сорбітової кислоти % – 0,1%;
уротропіну – 0,1%. Зробіть висновок щодо відповідності даної партії вимогам нормативної документації.

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru

Замовити цю роботу за допомогою форми: