


Змiст:
1. Товарознавча експертиза: мета та завдання, випадки при яких виникає необхідність проведення товарознавчих експертиз
2. Санітарно-гігієнічна експертиза: основні поняття, мета, завдання
3. Порядок та методи проведення експертизи макаронних виробів
.4. Задача
До фірмового магазину «Невод» надійшла партія ікри лососевої зернистої баночної другого ґатунку. Показники якості ікри: консистенція в'язка; незначний присмак гіркоти; масова частка кухонної солі, % – 6,2%; масова частка антисептиків,%: сорбітової кислоти % – 0,1%;
уротропіну – 0,1%. Зробіть висновок щодо відповідності даної партії вимогам нормативної документації.
Список літератури
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru