


Змiст:
Вступ
Розділ І. Товарознавча характерситика сучасного асортименту ковбасних виробів в Україна та характеристика факторів, що впливають на його формування
1.1. Сучасний асортимент та якість українського ринку ковбасних виробів
1.2. Тенденції розвитку ринку ковбасних виробів в Україні
1.3. Характеристика факторів, що формують асортимент і якість ковбасних виробів
Розділ ІІ. Об’єкти та методи досліджень
2.1. Характеристика об’єкту та методів дослідження
2.2. Дослідження повноти та широти асортименту ковбасних виробів
2.3. Дослідження структури асортименту ковбас ПП Туркевич
Розділ ІІІ. Шляхи розвитку асортименту ковбас в магазині «Ковбаси» ПП Туркевич
Висновки та рекомендації
Список літератури
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com