


Змiст:
21. Особливості застосування різних систем і видів освітлення на підприємствах і установах даної галузі.
48. Застосування малої напруги, подвійної ізоляції та захисного відключення на підприємствах даної галузі.
71. Вимоги техніки безпеки до підіймально-транспортного обладнання, що застосовується на підприємствах даної галузі.
125.Види знезараження місцевості, споруд і техніки
Практична частина: Аналіз стану охорони праці та цивільного захисту на підприємстві та розробка рекомендацій щодо його покращання
1. Загальна характеристика ПАТ «Харківський м’ясокомбінат». Склад виробничих підрозділів. Характеристика виробничих процесів, а також небезпек і шкідливостей, що супроводжують їх.
2. Характеристика персоналу ПАТ «Харківський м’ясокомбінат». Кількість працюючих на підприємстві, у тому числі зайнятих на роботах з важкими і шкідливими умовами праці. Стан захворюваності професійними захворюваннями та травматизму на підприємстві
3. Організація охорони праці на підприємстві. Склад, освіта і стаж роботи працівників служби охорони праці. Розподіл обов’язків з охорони праці між посадовими особами даного підприємства. Відповідність кількості працівників відділу охорони праці вимогам законодавства.
4. Результати перевірок ПАТ «Харківський м’ясокомбінат» представниками органів державного нагляду (Держкомнаглядохоронпраці, держпожнагляду санепідемстанції і т. п.). Зміст приписів, що залишені ними на підприємстві. Що зроблено адміністрацією підприємства для усунення виявлених в результаті
5. Навчання, інструктажі та перевірки знань працівників ПАТ «Харківський м’ясокомбінат» з питань охорони праці.
6. Наведіть основні органи та служби, що складають систему цивільного захисту на ПАТ «Харківський м’ясокомбінат»
7. Детальна характеристика стану охорони праці в одному з підрозділів ПАТ «Харківський м’ясокомбінат». Дати детальну характеристику небезпечних і шкідливих виробничих факторів, що виникають при роботі (не менше п’яти факторів, починаючи з найбільш небезпечних). Привести інтенсивність їх проявлення; норми, що існують для них; на що впливають ці фактори. Які заходи щодо створення безпечних умов роботи працівників даного підрозділу виконано добре, а які – недостатньо.
8. Висновки за результатами проведеного аналізу. Підвести підсумки аналізу стану охорони праці на ПАТ «Харківський м’ясокомбінат».
Список використаних джерел
Висновок:
Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Працюємо з 2003 року. Тел.: 050-102-29-21, natvik78@yandex.ru
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com