


Змiст:
ВСТУП
РОЗДІЛ І. КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ РЕСТОРАН ЯК СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ЗАКЛАД ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
1.1. Поняття та ознаки концептуального ресторану
1.2. Концепція, легенда та особливості їх втілення як основа концептуального ресторану
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ РЕСТОРАНІВ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД
2.1. Концептуальні ресторани: досвід зарубіжних країн
2.2. Особливості функціонування та розвитку концептуальних ресторанів в Україні
Висновки до розділу 2
ВИСНОВКИ
ЛІТЕРАТУРА
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com