перейти на сайт>>

Нові функції MS Office 2007

ID роботи: 3299
Тип роботи:
Об'єм: 70 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ і. Загальна характеристика особливостей microsoft office
1.1. Загальна характеристика та огляд наборів системи Microsoft Office
1.2. Огляд інтерфейсу користувача Microsoft Office
Розділ іі. Огляд нових функцій основних компонентів microsoft office
2.1. Відомості про Microsoft Word
2.2. Microsoft Excel
2.3. Microsoft Office Access
2.4. Microsoft Power Point
2.5. Microsoft Outlook
3. Практична частина
3.1. Практичне використання нових функцій Microsoft Word
3.2. Практичне використання нових функцій Microsoft Excel
Висновки
Використана література



Висновок:

Отже, перед нами зовсім інший офіс. Він пропонує ширші можливості для роботи й зовсім не вимогливий до ресурсів. Програму Microsoft Office 2007 так добре продумали, що мимоволі запитуєш: а чи Microsoft це? Порівняно з Windows Vista цей продукт відмінно працюватиме на будь-якій конфігурації. Не пошкодуйте кількох вечорів для ознайомлення з новим пакетом – він вартий цього.
Пакет Office 2007 є ключовим компонентом системи Microsoft Office System. Цей пакет дозволяє забезпечити взаємозв'язок людей, даних і бізнес-процесів, спрощуючи прийняття найбільш ефективних мір і одержання високих результатів. У пакеті Office 2007 містяться структурні модулі, необхідні для створення рішень з використанням бІзнес-даних, а також засоби, що допомагають співробітникам компанії передбачати зміни, керувати ними, реагувати на них. Завдяки використанню пакета Office 2007 забезпечується більш швидка та ефективна спільна робота груп і розширюються можливості участі співробітників у створенні бізнес-середовищ, що вимагають великих витрат ресурсів.
Microsoft Office 2007 — найновіша версія офісного пакету від корпорації Microsoft. Цей універсальний і простий у використанні набір програм підійде як домашньому користувачеві, так і великій корпорації. Основною особливістю офісного пакету є новий графічний інтерфейс "Ribbon", в якому звичні панелі інструментів замінені на набори згрупованих за тематикою панелів, що стають доступними залежно від дій користувача.
Цей універсальний і простий у використанні набір програм підійде як домашньому користувачеві, так і великій корпорації. Основною особливістю офісного пакету є новий графічний інтерфейс «Ribbon», в якому звичні панелі інструментів замінені на набори згрупованих за тематикою команд, що стають доступними залежно від дій користувача. У складі Office 2007 також з'явилися нові настільні та серверні продукти, зокрема програма для децентралізованої групової роботи над документами Groove 2007 та клієнт для доступу до бібліотеки документів та іншої спільної інформації SharePoint 2007.
MS Office по праву займає чільне місце серед програм, призначених для найпоширеніших офісних задач - роботи з текстами та електронними таблицями.
Microsoft Word — потужний текстовий редактор, що дозволяє швидко створити документ будь-якої складності з розрізнених заміток і довести до досконалості інформаційний бюлетень або брошуру.
Це вже загальновизнано — редактор Word фірми Microsoft є сьогодні найпопулярнішою у світі програмою. Word начинений «швидкими» командами і найсучаснішими засобами, такими як вбудована програма перевірки правопису і словник синонімів, що допомагають вам грамотно складати документи, і готовій шаблони, які дозволяють вам об'єднувати окремі замітки, листи, рахунки й брошури без надмірних зусиль.
Microsoft Excel робить з числами те ж саме, що Word з іменниками й дієсловами. Кожен, хто працює з цифрами, відчує себе в середовищі Excel як риба у воді. Користуйтеся програмою Excel для складання бюджетів і фінансових звітів, перетворення сухих цифр у наочні діаграми і графіки, проведення аналізу на зразок «А що буде, якщо?» практично з будь-якого питання, а також для сортування довгих списків за лічені секунди.
За допомогою таблиць Excel можна вдруковувати числа рядок за рядком і і стовпчик за стовпчиком, будучи цілком упевненим у тому, що Excel правильное додасть, відніме, помножить, розділить і взагалі зробить із ними те, що треба.
Microsoft PowerPoint дозволить професійно підготувати презентацію, вразити виразною графікою й ефектно оформленими тезами. Але що приваблює найбільше, ви можете перетворити документ, підготований у редакторі Word, на презентацію усього лише одним кліком миші. Якщо ваша робота полягає в тому, щоб рекламувати вироби, ідеї або проекти, то ви просто закохаєтеся в PowerPoint.
Microsoft Access являє собою потужну програму управління даними, призначену для програмістів. Access поставляється тільки в складі професійного видання пакета Office. Крім перелічених вище, до пакета Microsoft Office входить безліч додаткових програм.
Програма Graph є полегшеною версією Excel і служить для побудови графіків і гістограм в інших додатках Office.
Програма Organization Chart допоможе створити організаційні діаграми, наприклад структуру компанії.
Програма Equation Editor служить для введення складних математичних формул.
Програма WordArt допоможе змінити форму букв або цифр, щоб використовувати їх при створенні привабливих логотипів або заголовків.
Програма ClipArt Gallery допоможе переглянути кілька сотень малюнків у пошуках найкращої ілюстрації для вашого інформаційного бюлетеня або презентації.
У даний час готується до випуску нова інформаційна система. Microsoft Office 2010 є всеосяжним і простим у використанні пакетом додатків, призначеним для окремих користувачів і малих підприємств. Microsoft Office 2010 допоможе вам збільшити ефективність вашої роботи і забезпечить швидке виконання повсякденних завдань, дозволяючи зосередити свої зусилля на по-справжньому важливих справах: маркетингу, аналізі бізнес-інформації, створенні звітів, роботі з інформацією про клієнтів.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: