перейти на сайт>>

Организация работы концептуального ресторана

ID роботи: 6734
Тип роботи:
Об'єм: 39 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

ВВЕДЕНИЕ

ГЛАВА 1. ПОНЯТИЕ И ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЕ КОНЦЕПЦИИ КОНЦЕПТУАЛЬНОГО РЕСТОРАНА

1.1.  Концептуальные рестораны как современная тенденция развития ресторанного бизнеса

1.2. Разработка темы и концепции ресторана

Вывод к разделу 1

ГЛАВА 2. ОСОБЕННОСТИ ОРГАНИЗАЦИЯ РАБОТЫ КОНЦЕПТУАЛЬНОГО РЕСТОРАНА

2.1. Характеристика  основных направлений работы концептуального ресторана

2.2. Специфика организации обслуживания в концептуальном ресторане

Выводы к разделу 2

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ




Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: