перейти на сайт>>

Організація рекреаційних послуг, заклад 21. Санаторій «Немирів»

ID роботи: 8333
Тип роботи:
Об'єм: 30 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І Теоретико-методичні та законодавчі засади організації надання в Україні послуг з лікувально-профілактичної рекреації

1.1. Поняття та правове регулювання лікувально-оздоровчого туризму

1.2. Мета, структура та функції лікувально-оздоровчого туризму

Розділ ІІ Особливості функціонування СКЗ «Немірів»

2.1. Загальні відомості

2.2. Характеристика функціонування закладу

2.2.1. Профільні рекреаційні послуги

2.2.2. Додаткові послуги та умови перебування

2.2.3. Особливості менеджменту СКЗ «Немирів»

Розділ ІІІ Проблеми та перспективи розвитку санаторно-курортного комплексу «Немирів»

Висновки

Список використаної літератури

Додатки



Висновок:

В ХХІ сторіччі лікувально-оздоровчий туризм перетворився в окремий вид туристичної індустрії. За прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров`я до 2022 року туризм та охорона здоров`я мають стати провідними галузями світового господарства.

Під лікувально-оздоровчий туризм розуміють  вид господарської діяльності, спрямований на надання послуг з діагностики, лікування та профілактики захворювань. При цьому отримання висококваліфікованої медичної послуги поєднується з відпочинком.

У рамках дослідження даної теми був проведений аналіз діяльності санаторно-курортного комплексу «Немирів», який є одним із найстаріших санаторно-курортних комплексів України. Курорт славиться своїми унікальними сірководневими ваннами і джерелами питної води «Анна» (тип «Миргородська»), що застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Даний санаторій - це один з головних центрів Західного регіону України, що виконує основну місію - швидке відновлення здоров'я після важких захворювань. Він знаходиться в стороні від великих шосейних доріг і промислових підприємств.

Спеціалізація санаторію: захворювання шкіри, післяопікові стани, захворювання опорно-рухового апарату, захворювання сечостатевої системи, захворювання серцево-судинної системи, захворювання нервової системи, захворювання кишково-шлункового тракту,     печінки, жовчного міхура.

Тут діє й фізіотерапевтичний комплекс, зокрема використовують функціональну та ультразвукову діагностику, масаж, гідротерапію, озокерит для аплікацій, електропроцедури. До послуг відпочивальників - фіто- та лазеротерапія, рефлексотерапія, рентгенкабінет, стоматологічний та зубопротезний кабінети.

Як відомо, сьогодні споживач санаторно-курортних послуг має дещо більші вимоги до підприємства, що його обслуговує. Тому, чим більше пропозицій має заклад для оздоровлення, лікування, профілактики захворювань, дозвілля та релаксації, тим більше клієнтів у ньому зацікавлені. Наступним напрямком формування маркетингової стратегії має стати співпраця з місцевими та обласними лікарнями. Збільшити кількість клієнтів можна за рахунок направлень лікарів відповідних відділень.

Основним напрямком формування маркетингової стратегії для санаторно-курортного комплексу «Немирів» є розширення кола постійних клієнтів, як індивідуальних покупців, так і підприємств та організацій за рахунок: диверсифікації покупців; зменшення собівартості путівки або окремих послуг; впровадження додаткових послуг; співпраці з місцевими та обласними лікарнями; активної рекламної кампанії; вдосконалення комунікації з клієнтами.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: