


Змiст:
Вступ
Розділ І. Організація і технологія реалізації основних функцій готельного підприємства
1.1. Теоретичні аспекти управління готельними підприємствами в сучасних умовах
1.2. Особливості управлінського впливу на формування організаційної структури управління готельним підприємством
Розділ ІІ. Склад і функції готельних служб на прикладі п’ятизіркового готелю «Донбас Палас»
2.1. Загальна характеристика готелю «Донбас Палас»
2.2. Департамент адміністративно-управлінської служби готельного комплексу
2.2. Департамент управління номерним фондом
2.3. Служба організації харчування
2.4. Інженерно-технічний департамент готельного комплексу
Висновки
Література
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com