перейти на сайт>>

Порівняльні характеристики якості і споживчих переваг твердих сичугових сирів, які надходять до торгівельної мережі від різних виробників

ID роботи: 4803
Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Товарознавча характеристика, вимоги до якості та споживчі властивості твердих сичугових сирів

1.1.Тверді сичугові сири та їх споживні властивості. Характеристика твердих сичугових сирів як продукту харчування

1.2. Технологія виробництва твердих сичугових сирів та вплив окремих операцій на якість

1.3. Вимоги до якості, пакування та зберігання твердих сичугових сирів

Розділ 2. Об'єкт, матеріали та методи дослідження якості і споживчих переваг сичугових сирів, які надходять до ПП «Сяйво» від різних виробників

2.1.Характеристика торгівельного підприємства «Сяйво»

2.2.  Дослідження показників якості твердих сичугових сирів, що надходять до ПП «Сяйво»

2.3.Технологія виробництва і контроль якості твердих сичугових сирів ВАТ „Марківський сироробний завод”, що надходять до ПП «Сяйво»

Розділ 3. Шляхи підвищення якості твердих сичугових сирів

Висновки та пропозиції

Список використаної літератури




Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: