перейти на сайт>>

Підготовка до друку меморіального видання

ID роботи: 5944
Тип роботи:
Об'єм: 43 стор.
Вартiсть: 200 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І. Загальна характеристика меморіальних видань

1.1. Поняття та основні характеристика меморіального видання

1.1.1. Меморіальні видання та їх класифікація

1.1.2. Функції меморіальних видань

1.2. Сучасний стан та тенденції розвитку меморіальних видань в Україні

Висновок до розділу 1

Розділ ІІ. Редакційно-видавнича підготовка меморіальних видань

2.1. Основні етапи редакційної підготовки меморіальних видань

2.1.1. Композиційні особливості меморіального видання

2.2.2. Аналіз змісту меморіального видання

2.2. Характеристика основних етапів виконання роботи та використаних технічних засобів

2.2.1. Вимоги до художнього оформлення меморіального видання

2.2.2. Особливості макетування і верстки меморіального видання

2.2.3. Підготовка до друку і друк меморіального видання

Висновок до розділу 2

Висновки

Список літератури

Додатки



Висновок:

Таким чином, меморіальне видання - видання, випущене в пам’ять про кого-небудь. Це може бути збірник статей, тематично пов’язаних з життям і діяльністю людини, пам’яті якого присвячено видання, чи збірник статей, документів і інших матеріалів про його життя і діяльність.

Сучасний період – це час державного та національно-культурного відродження українського народу, час пробудження широкого суспільного інтересу до історичного минулого України. Лише на основі глибоких знань минулого українська нація може усвідомити і визначити своє місце у загальному процесі подальшого розвитку. Засвоєння наукової спадщини, її критичне осмислення та використання на практиці – важливі умови поступу як сучасної української науки, так і держави в цілому. У цьому контексті важливим стає історичний аналіз науково-педагогічної діяльності видатних вчених, організаторів наукових шкіл, які залишили найбільш помітний слід в українській історії, впливали на життя і, накопичуючи фактичний матеріал, готували ґрунт для наступних поколінь вчених та дослідників.

Проблему якості меморіального видання неможливо вирішити без урахування багатьох складників видання – актуального, інформативного і досконалого авторського оригіналу, грамотно й сумлінно виконаного редагування тексту, чіткої архітектоніки, виваженого співвідношення форми і змісту, використання ілюстративного матеріалу, правильно оформленої службової частини видання, його оздоблення тощо.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: