


Змiст:
Вступ
Розділ 1. Загальна характеристика санітарно-гігієнічних вимог до приміщень сучасного готелю
1.1. Поняття та значення дотримання санітарно–гігієнічних та правил та норм у діяльності готелів
1.2. Санітарно-гігієнічні вимоги до приміщень готелю
Розділ 2. Аналіз технологі готельних послуг та дотримання Санітарно-гігієнічні вимоги по утриманню приміщень ГК „Дружба”
2.1. Загальна характеристика готелю „Дружба”
1.2. Функціональна організація приміщень готельного господарства
2.3. Аналіз дотримання санітарно-гігієнічних вимог у готелі
Розділ 3. Управлінській аналіз діяльності готелю
Висновки
Список використаної літератури
Додатки
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru