


Змiст:
8.Приготування, відпуск та вимоги до якості страв: крупника гречаного, пудинга рисового
14. Способи запікання риби, гарніри та соуси, особливості подачі. Приготування, відпуск та вимоги до якості страв: риба по-російськи, риба по-московськи. Правила тушкування риби, технологія приготування риби тушкованої у томаті з овочами.
27. Приготування, відпуск та вимоги до якості страв: азу, рагу з баранини або свинини, плов.
Задача 1
Розрахуйте кількість маси брутто картоплі для приготування до 100 порцій бефстроганов (картопля смажена з вареної). Колонка №1 збірника рецептур.
Список використаної літератури
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com