![](https://studentu.in.ua/wp-content/themes/TechHub/images/type.png)
![](https://studentu.in.ua/wp-content/themes/TechHub/images/my-reports.png)
![](https://studentu.in.ua/wp-content/themes/TechHub/images/wallet.png)
Змiст:
8.Приготування, відпуск та вимоги до якості страв: крупника гречаного, пудинга рисового
14. Способи запікання риби, гарніри та соуси, особливості подачі. Приготування, відпуск та вимоги до якості страв: риба по-російськи, риба по-московськи. Правила тушкування риби, технологія приготування риби тушкованої у томаті з овочами.
27. Приготування, відпуск та вимоги до якості страв: азу, рагу з баранини або свинини, плов.
Задача 1
Розрахуйте кількість маси брутто картоплі для приготування до 100 порцій бефстроганов (картопля смажена з вареної). Колонка №1 збірника рецептур.
Список використаної літератури
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com