перейти на сайт>>

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

ID роботи: 4690
Тип роботи:
Об'єм: 11 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

1. Призначення, класифікація водонагрівачів, конструктивні особливості, техніко-економічні показники роботи водонагрівачів

2. Оснащення приміщень для біологічного відновлення організму та занять спортом

3. Холодильники для зберігання харчових продуктів, міні-бари. Будова, принципи дії та правила експлуатації

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru

Замовити цю роботу за допомогою форми: