перейти на сайт>>

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

ID роботи: 1922
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

Класифікація устаткування для пралень. Принципи дії, основні технічні характеристики та правила експлуатації пральних машин вітчизняного та закордонного виробництва
Призначення підйомно-транспортного устаткування та його класифікація. Основні елементи машин та механізмів. Характеристики та правила експлуатації
Режимні характеристики процесу варіння, середовище, в якому відбувається процес, номенклатура стравоварильного устаткування
Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru

Замовити цю роботу за допомогою форми: