перейти на сайт>>

Аналіз стилістики текстів пісень гурту «Океан Ельзи»

ID роботи: 2125
Тип роботи:
Об'єм: 30 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
1. Формування гурту „океан ельзи” та завоювання популярності на вітчизняному музичному просторі
1.1. Історія створення та розвиток гурту „Океан Ельзи”
1.2. Визначення цільової аудиторії гурту і її завоювання
2. Мовно-стилістичний аналіз пісень гурту „океан ельзи”
2.1. Аналіз стилістики текстів пісень гурту та факторів, які на неї впливають
2.2. Мова пісень „Океан Ельзи” та роль гурту у підвищенні популярності української мови
2.3. Порушення орфоепічних норм у піснях гурту «Океан Ельзи»
Висновок
Список використаної літератури



Висновок:

Маємо усвідомлювати, що рівень знань з орфоепії фактично є прямо пропорційний культурному рівню, тому цьому питанню потрібно відводити чільне місце. Кожна мова має свої особливості реалізації в мовленні. Правило, яке часто можна почути в шкільних закладах «Як пишемо, так і говоримо» фактично є неприйнятним для жодної з мов, оскільки звуків є набагато більше, ніж літер. Достатньо згадати кількість літер у латинському, арабському, кириличному алфавіті, додати до цього наявність дифтонгів, трифтонгів, спеціальних надрядкових та підрядкових позначень, щоб зрозуміти складність передачі на письмі вимови [1,44].
Хто сьогодні не знає Океан Ельзи? Вони стали просто легендою української сцени. Їхні пісні дійсно надзвичайні! Особисто для мене - це улюблений гурт, я не уявляю свого життя без них, в кожній їхній пісні я бачу душу. і жодна з них не залишає мене байдужою. під одні ми не можемо втримати сліз, а інші дійсно дають нам нові сили жити.
Нещодавно Океан Ельзи випустив свій новий сінгл "Веселі, брате, часи настали.". Диск містить запис цієї пісні та кліпу. Це благодійний реліз. Всі кошти від його реалізації надійдуть вихованцям спеціалізованого дитячого будинку у місті Макіївка… Цей сингл гурту "Океан Ельзи" – дещо значно більше, ніж просто промоутерський, чи благодійний, чи ще якийсь хід. Це – перша ластівка, на яку так довго чекали всі старі шанувальники гурту, що вже майже і не сподівалися дочекатися. Це пісня, якою Вакарчук та "Океан Ельзи" відмовляється від звичного вже образу пригніченого ліричного героя – і займає доволі чітку особисту і соціальну позицію. На мою думку, тільки таким чином творчість гурту може перетворитися на справжній чистий рок, без домішок і компромісів. Тут вже не йде мова про нещасливе кохання. Тут мова йде про свободу. Більше того – про бажання і про здатність свою свободу відстоювати, за неї свідомо боротися. Якщо Святослав Вакарчук дотримає слова, і весь наступний альбом гурту буде витриманий в тому ж дусі – "Океан Ельзи" матиме всі шанси зробити справжній переворот. Тому що за останній час ніхто з українських рокерів не видав альбому з гострими соціальними піснями – всі зосередились на музиці, тексти відійшли на другий план. А часи і справді настали веселі – тож без слів, скоріше за все, не обійтись. І нехай вони будуть правильними.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: