перейти на сайт>>

Аналіз фінансових результатів від основної діяльності

ID роботи: 2648
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

Вступ
1. Теоретичні основи та економічна сутність формування прибутків підприємства
1.1. Економічна сутність прибутку. Прибуток – головна мета діяльності підприємства
1.2 Необхідність та доцільність аналізу показників прибутковості
2. Аналіз фінансових результатів від основної діяльності.на удппз «укрпошта»
2.1. Загальна характеристика господарської діяльності підприємства
2.2. Аналіз фінансових результатів підприємства
2.3. Оцінка відносних показників прибутковості підприємства
Висновок
Використана література



Висновок:

При проведенні аналізу ефективності діяльності підприємства було проведено факторний аналіз прибутку, аналіз валового прибутку, було розглянено види рентабельності та зроблена їх оцінка та було проведено факторний аналіз рентабельності. Джерелом інформації для проведення аналізу доходів є форма № 1 “Баланс”, форма № 2 “Звіт про фінансові результати” та Примітки до річної фінансової звітності. Основними завданнями аналізу прибутку є:

1. Оцінка досягнутого об'єму прибутку; вивчення ступеня виконання плану і динаміки; виявлення тенденцій зміни прибутку.

2. Вивчення структури прибутку.

3. Визначення і зміна чинників формування прибутку.

4. Виявлення резервів збільшення прибутку.

5. Розробка прогнозних показників прибутку.

Пошук резервів підвищення ефективності використання всіх видів наявних ресурсів - одне з найважливіших задач будь-якого підприємства. Виявляти і практично використовувати ці резерви можна тільки за допомогою ретельного фінансового економічного аналізу. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства є невід'ємною частиною фінансово-економічного аналізу. Основними показниками, що характеризують ефективність діяльності підприємства є фінансові результати і рентабельність. Як показав аналіз фінансових результатів виробничого підприємства УГППС "Укрпошта", дане підприємство успішно працює на ринку міста Луганська, воно є конкурентним, а також в даному періоді воно поліпшило свої фінансові результати.

Аналіз даних основних показників дохідності підприємства і структури прибутку від звичайної діяльності вказують на те, що за період, що аналізується, спостерігалося стабільне збільшення основного показника діяльності підприємства - чистого прибутку з 4183 тис. грн. у 2005р. до 9553 тис. грн. у 2007р.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: