перейти на сайт>>

Аудит стану запасів підприємства та джерел їх формування

ID роботи: 2935
Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Теоретико-методологічні основи аудиту
1.1. Економічна сутність виробничих запасів, їх класифікація та оцінка
1.2. Мета, завдання та джерела аудиту запасів
2. Загальна методика проведення аудиту запасів
3. Аудиторський контроль придбання та використання запасів підприємства
4. Оцінка та облік матеріалів при їх відпуску у виробництво
5. Аудит надходження та вибуття виробничих запасів
5. Оцінка системи внутрішньогосподарського контролю виробничих запасів
Висновок



Висновок:

Обираючи об’єкт дослідження для написання курсової роботи я спиралася на актуальність, доцільність і важливість досліджуваного об’єкта.
Напевно, мало хто може зможе заперечити те, що виробництво, яке приносить економічний прибуток залежить майже повністю від правильного здійснення операцій з надходження, зберігання і списання виробничих запасів, а також достовірності його обліку.
Тому я провела перевірку виробничих запасів, склала програму перевірки, де встановила перелік аудиторських процедур, конкретних виконавців, а також період перевірки. Після чого провела вибіркову перевірку операцій пов’язаних з виробничими запасами, використовуючи при цьому фактичний, документальний, математичний метод, а також метод опитування.
При чому дослідила: умови складання договорів з постачальниками, розрахунки за отриману продукцію, відображення отриманих запасів в обліку і порівняння їх з фактичними даними; ознайомилась: з умовами зберігання запасів на складах, з МВО, з внутрішньогосподарським контролем, з даними проведеної інвентаризації; вивчила: оцінку запасів при отриманні і вибутті, первинні документи, облікові регістри, баланс підприємства з обліку виробничих запасів.
На основі отриманих результатів склала висновок, щодо правельності, достовірності обліку виробничих запасів.
Для себе ж, зробила висновок, для того щоб провести аудит всієї фінансової звітності чи окремого її елемента потрібно досконало знати бухгалтерський, фінансовий, управлінський облік, нормативно - правові документи, бути комунікабельним і спритним


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: