перейти на сайт>>

Бухгалтерський управлінський облік витрат в харчовій промисловості

ID роботи: 8185
Тип роботи:
Об'єм: 65 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ

1. Поняття витрат та особливості їх формування на підприємствах харчової промисловості

1.1. Сутність і види витрат на підприємстві

1.2. Специфіка формування витрат на підприємствах харчової промисловості

2. Характеристика особливостей фінансового та управлінського обліку витрат на підприємствах харчової промисловості

2.1. Організація фінансового обліку витрат на підприємствах харчової промисловості

2.2. Особливості управлінського обліку витрат на підприємствах харчової промисловості

3. Проблеми обліку витрат в харчовій промисловості та шляхи їх вирішення

3.1. Методичні підходи до побудови ефективної системи управління витратами на підприємствах харчової промисловості

3.2. Напрямки оптимізації витрат підприємств харчової промисловості

4. Завдання та методичні рекомендації до практичної частини курсової роботи

Висновок

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: