перейти на сайт>>

Бізнес план арт-хостелу «DoReMi»

ID роботи: 7843
Тип роботи:
Об'єм: 33 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. БІЗНЕС ПЛАН АРТ-ХОСТЕЛУ «DOREMI»

Резюме

Характеристика продукту (послуги)

Загальні відомості про арт-хостел «DoReMi»

Рівень обслуговування

Ринок збуту підприємства

Маркетинговий план

Оперативний план

План трудових ресурсів

Фінансовий план

РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ БІЗНЕС ПЛАНУ

ВИСНОВОК

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ



Висновок:

Отже, у процесі роботи був розроблений бізнес-план арт-хостелу «DoReMi». Обрання даного формату обумовлено тим фактом, що попит на послуги малих готелів у великих містах зростає. Разом з тим на даний час у великих м. Києві бракує готельних місць економ-класу, так що звичайній людині часто просто ніде зупинитися.

Мета даного бізнесу – задовольнити потреби у тимчасовому проживанні творчих особистостей, які люблять музику (входять до складу певної музичної групи) та надати можливість здійснювати репетиції, звукозапис, аранжування тощо.

Річна виручка арт хостелу «DoReMi»  дорівнює 2149350 гривень (100%), витрати – 1089900 гривень (50,7%), у тому числі на зарплату персоналу – 371700 (17,3%), на експлуатацію – 718200 (33, 4%). Тоді прибуток становитиме 1059450 гривень (49,3%).

Розрахунок зроблений, якщо  середня ціна розміщення одного постояльця 1869 грн. (без урахування додаткових послуг).

Зменшення операційного важеля говорить про зменшення  ризиків. Це свідчить про те, що створення даного хостелу є економічно обґрунтованим у м.Києві. Крім того, він не матиме аналогів.

На основі проведених розрахунків прибутку та рентабельності можна сказати, що прибуток хостелу буде значним, оскільки рівень рентабельності ще в період погашення кредиту знаходиться в середньому в межах 32% в перший рік діяльності, 42% в другий та 93%  та 96% в третій рік. Вже на початковому етапі діяльність хостелу ефективна, незважаючи на великі витрати. Ефективність діяльності забезпечується завдяки значному попиту на запропоновані послуги, помірні ціни та зацікавленості клієнтів.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: