перейти на сайт>>

Бізнес-план (шиномонтаж)

ID роботи: 8664
Тип роботи:
Об'єм: 27 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Резюме

 

  1. 1.                 Характеристика підприємницької діяльності та її особливості

 

  1. 2.                 Кон'юктура ринку

 

  1. 3.                 Маркетинг та збут

 

  1. 4.                 Управління та власність

 

5.       План надання послуг

 

6.       Фінансовий план

 

7.       Оцінка ризиків



Висновок:

Наша ідея полягає у відкритті майстерні шиномонтажу в м. Лубни Полтавської області.

Це буде орендована будівля з місцем для паркування та територією, де можна залишити машину. Шиномонтаж буде включати увесь спектр послуг, які властиві сучасній шиномонтажної майстерні, крім послуги заміни коліс буде пропонуватися і ряд інших. Найпоширеніша послуга - це балансування коліс, настройка розвалу і сходження. Тому необхідно мати верстат для шиномонтажу, звичайний балансувальний стенд, такі інструменти, як домкрати, вулканізатор, набори інструментів, предмети першої необхідності.

Відкриття майстерні шиномонтажу в сучасних умовах - інвестиційний проект, що не вимагає величезних вкладень. У цьому бізнес-плані будуть розглянуті основні моменти запуску такого роду бізнесу з нуля. Також в ньому проведено докладне дослідження ринку шиномонтажних послуг, і є розрахунок найважливіших для прийняття рішення фінансових показників.

За рік роботи шиномонтажу можна заробити 314 308 грн. чистого прибутку. Але частина цієї суми буде витрачена придбання обладнання, оскільки перші три місяці обладнання буде взято в оренду.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: