перейти на сайт>>

Вдосконалення організаційних і технологічних аспектів готельного підприємства

ID роботи: 11039
Тип роботи: Курсовая
Об'єм: 50 стор.
Вартiсть: 250 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ

1.1. Підприємство готельного господарства як об’єкт управління

1.2. Характеристика організаційних і технологічних аспектів готельного підприємства

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ MERCURE KYIV CONGRESS

2.1. Організаційна-технологічна характеристика готельною підприємства Mercure Kyiv Congress

2.2. Дослідження особливостей організаційної структури управління готельною підприємства Mercure Kyiv Congress

2.3. Характеристика технології надання послуг в Mercure Kyiv Congress

РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ДІЯЛЬНОСТІ MERCURE KYIV CONGRESS

3.1. Напрями вдосконалення управлінської структури і системи управління в Mercure Kyiv Congress

3.2. Пропозиції щодо впровадження інноваційних технологій в процес обслуговування Mercure Kyiv Congress

ВИСНОВКИ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ




Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: