перейти на сайт>>

Вдосконалення організаційних і технологічних аспектів готельного підприємства

ID роботи: 11039
Тип роботи: Курсовая
Об'єм: 50 стор.
Вартiсть: 250 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ

1.1. Підприємство готельного господарства як об’єкт управління

1.2. Характеристика організаційних і технологічних аспектів готельного підприємства

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ MERCURE KYIV CONGRESS

2.1. Організаційна-технологічна характеристика готельною підприємства Mercure Kyiv Congress

2.2. Дослідження особливостей організаційної структури управління готельною підприємства Mercure Kyiv Congress

2.3. Характеристика технології надання послуг в Mercure Kyiv Congress

РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ДІЯЛЬНОСТІ MERCURE KYIV CONGRESS

3.1. Напрями вдосконалення управлінської структури і системи управління в Mercure Kyiv Congress

3.2. Пропозиції щодо впровадження інноваційних технологій в процес обслуговування Mercure Kyiv Congress

ВИСНОВКИ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: