перейти на сайт>>

Видача готівки по БПК через банкомати. Загрузла банкоматів

ID роботи: 806
Тип роботи:
Об'єм: 27 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Поняття, правова природа та види банківських пластикових карток
1.1. Поняття банківської пластикової картки
1.2. Правова природа банківської пластикової картки
1.3. Класифікація банківських пластикових карток
2. Організація обліку операцій з видачі готівки по БПК через банкомати. Загрузла банкоматів в КБ „Східно-Промисловий банк”
2.1. Нормативне регулювання обліку операцій з платіжними картками
2.2. Переказ (поповнення) коштів на картрахунки фізичних та юридичних осіб
2.3. Бухгалтерський облік операцій еквайрингу під час розрахунків платіжними картками за товари (послуги)
2.4. Бухгалтерський облік операцій за розрахунками платіжними картками через банкомат
2.5. Бухгалтерський облік операцій із завантаження та розвантаження банкоматів
3. Операції КБ „Східно-промисловий банк” із пластиковими картками та його місце на ринку пластикових карток
Висновки
Використана література



Висновок:

Розширення товарного виробництва зумовило розвитку операцій за допомогою безготівкових розрахунків. Удосконалення різних видів i форм міжнародних розрахунків сприяє зростанню підприємств. У розвинутих країнах світу банківські платіжні картки та розрахунки з ними розглядаються як єдина реальна альтернатива готівки. Пластикові картки є пріоритетним видом банківських послуг банків, що активно працюють з клієнтами та ведуть широку діяльність на міжнародному міжбанківському ринку.

Виходячи з вищевикладеного, можна дати узагальнене визначення картки кредитної та дебетової схеми розрахунків: кредитна картка - це засіб здійснення безготівкових розрахунків що дозволяє власнику отримувати кредит у межах встановленого банком-емітентом картки ліміту при купівлі товарів, послуг отриманні готівкових авансів. Дебетова картка - інструмент управління рахунком в банку для здійснення безготівкових розрахунків при купівлі товарів, послуг та отриманні готівкових авансів.

Орієнтація України на формування цивілізованої ринкової економіки дала поштовх до пошуку нових форм і методів проведення розрахунків. Виникла необхідність створення платіжної системи, яка б прискорила виконання розрахунків. Цим вимогам відповідає система, заснована на базі безготівкових розрахунків за допомогою пластикових карток.

У курсовій роботі розглянутий порядок облікуоперацій з пластикомвими картакми, проведений аналіз цих операцій на прикладі КБ „Східно-промисловий банк”.

Банк КБ „Східно-промисловий банк” активно веде еквайрингову діяльність: тільки в 2007 році було укладено угоди з більш ніж 700 організаціями торгівлі, сервісу, обслуговування на прийом до оплати пластикових карток.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: