перейти на сайт>>

Виховний потенціал повістей Всеволода Нестайко для дітей

ID роботи: 2105
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ
1. Всеволод Нестайко – дитячий письменник
1.1. Життєвий та творчий шлях
1.2. Твори письменника для дітей
2. виховний потенціал повістей В. Нестайко
2.1. Повість – казка “В країні сонячних зайчиків”
2.2. “Тореадори з Васюківки”
3. Використання творів В. Нестайко для розвитку загальнолюдських якостей дитини
Висновки
Використана література



Висновок:

Світ В. Нестайко — тонкий візерунок дитячої казки, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь. Його світ — ніби золотаве мереживо сяйва кожного з нових поколінь. Здається, він говорить тими самими словами і малює тими самими пензлями, що й сотні інших письменників і казкарів, але чомусь його творів не можна випустити з рук, не дочитавши до кінця. Буває, кажеш собі: «Ну все, це точно остання сторіночка, бо вже часу нема», але чомусь не можеш відірватися ані від інтелігентної Пантери Ягуарівни, що викладає математику в лісовій школі, ані від сором’язливого зайчика Косі Вуханя, батько якого є співробітником Науково-дослідного інституту капусти, ані від загадкового клоуна, що, мандруючи століттями, шукає колись загублену людством сміх-траву, ані від отих двох симпатичних діток, отих тореадорів з Васюківки, які без кінця-краю потрапляють у неймовірні халепи. Так, ми говоримо про Всеволода Зіновійовича Нестайка — найвідомішого сучасного українського письменника і казкаря, лауреата літературної премії ім. Лесі Українки (за повість-казку «Незвичайні пригоди в лісовій школі»), премії ім. Миколи Трублаїні (за повість-казку «Незнайомка з Країни Сонячних Зайчиків»), премії ім. Олександра Копиленка (за казку «Пригоди їжачка Колька Колючки та його вірного друга і однокласника зайчика Косі Вуханя»), а 1979 року рішенням Міжнародної ради з дитячої та юнацької літератури його знамениту трилогію «Тореадори з Васюківки» було внесено до особливого Почесного списку Г.К.Андерсена як один з найвидатніших творів сучасної дитячої літератури.
З дня виходу першої книжки Всеволода Нестайка минуло рівно п’ятдесят років, але ця дивовижна людина продовжує працювати, за що вдячні читачі і слухачі (так-так, саме і слухачі!) незмінно висловлюють йому свою подяку. Час іде, але казковий візерунок творчості цього митця ніскільки не тьмяніє. Чарівний світ Нестайкової книжки світить сьогодні так само яскраво, як і п’ятдесят років тому, хоча в ньому й відбулися зміни.
Улюблений кількома поколіннями читачів дитячий роман «Тореадори з Васюківки» перевидано у новій редакції. Всеволод Нестайко змінив кінцівку твору та прибрав кілька ідеологічних моментів. Нові пригоди «Тореадорів із Васюківки» побачили світ у видавництві «А-баба-гала-мага». Автор роману Всеволод Нестайко, зізнався, що за 50 років відколи він пише книжки, це перша презентація в його житті. Нове видання має яскраву тверду обкладинку від Владислава Єрка, та ілюстрації Анатолія Василенка.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: