перейти на сайт>>

Державний екологічний моніторинг

ID роботи: 6250
Тип роботи:
Об'єм: 20 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

Вступ

1.      Суть і завдання державного екологічного моніторингу

2.      Складові частини державної системи моніторингу довкілля

3.      Екологічний моніторинг в Луганську та Луганській області

3.1 Державний контроль за використанням надр

3.2 Контроль за охороною атмосферного повітря

3.3 Контроль за охороною водних об'єктів

3.4 Земельні ресурси

3.5 Об'єкти природно-заповідного фонду

3.6 Рослинний світ

3.7 Лісові ресурси

3.8 Тваринний світ

3.9 Рибні ресурси

Висновки

Список використаних джерел



Висновок:

Отже,  моніторинг  довкілля  –  це  система  спостережень,   збирання, оброблення,  передавання,  збереження  та  аналізу   інформації   про   стан довкілля,  прогнозування  його  змін  і  розроблення   науково- обґрунтованих рекомендацій для прийняття рішень про запобігання  негативним  змінам  стану довкілля та дотримання вимог екологічної безпеки.

Порядок створення та функціонування такої системи в  Україні  визначає Положення про Державну систему моніторингу довкілля.

Вивчення теоретичних засад організації екологічного моніторингу в Україні свідчить про особливу актуальність удосконалення нормативно-правового регулювання та створення банків даних з питань екологічного моніторингу на шляху становлення цивілізованих інструментів екологічної політики держави за умов сталого розвитку.

Система моніторингу є складовою  частиною  національної  інформаційної інфраструктури, сумісної з аналогічними системами інших країн.

Належне функціонування Державної системи моніторингу довкілля має убезпечити Україну від втрат і скласти реальні передумови сталого розвитку України, забезпечивши основні компоненти її екологічної складової частини.

Моніторинг навколишнього природного середовища дозволяє отримувати достовірну інформацію про стан природного середовища, дозволяє робити аналіз його змін, прогнозувати виникнення можливих екологічних катастроф та надзвичайних ситуацій, інформувати людей про засоби виникнення цих катастроф. 

ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗУВАТИ АВТОРА РОБОТИ - ВІКТОРІЯ


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: