


Змiст:
У готелі категорії ***** на100 номерів, що знаходиться в курортній приморській > > зоні, працює рибний ресторан.
До готелю надійшло замовлення на розміщення та обслуговування учасників семінару у кількості 30 осіб, які прибудуть до готелю12.01.2015 р. о 9:00 та від’їдуть з нього 18.01.2015 о 21:00.
> > Ви фахівець з готельно-ресторанної справи. Перед Вами поставлені наступні завдання: > > >
Завдання 1. (потребує повної відповіді оцінюється у 40 балів).
Охарактеризуйте призначення та наведіть основні етапи процесу бронювання.
У готелі категорії ***** на100 номерів, що знаходиться в курортній приморській > > зоні, працює рибний ресторан.
До готелю надійшло замовлення на розміщення та обслуговування учасників семінару у кількості 30 осіб, які прибудуть до готелю12.01.2015 р. о 9:00 та від’їдуть з нього 18.01.2015 о 21:00.
> > Ви фахівець з готельно-ресторанної справи. Перед Вами поставлені наступні завдання: > > >
Завдання 1. (потребує повної відповіді оцінюється у 40 балів).
Охарактеризуйте призначення та наведіть основні етапи процесу бронювання.
Завдання 2. (потребує повної відповіді оцінюється у 30 балів).
Визначте заклади ресторанного господарства при курортному готелі і їх мінімальну місткість.
Складіть меню ресторану, враховуючи його специфіку.
Розрахуйте площу торговельної зали ресторану.
Визначте організаційну структуру виробничого процесу закладу.
Запропонуйте технологічні лінії доготівельного цеху.
Підберіть комплект устаткування для виготовлення продукції доготівельного цеху.
Завдання 3. (потребує повної відповіді оцінюється у 30 балів).
Запропонуйте фірмову рибну страву для ресторану, розробіть її параметро-технологічну схему із зазначенням критичних точок контролю, правила оформлення і подавання.
Які фізико-хімічні зміни відбуваються в напівфабрикатах з риби при тепловій обробці?
Зазначте еногастрономічні поєднання до розробленої страви.
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com