перейти на сайт>>

Екологічні проблеми Луганської області

ID роботи: 2816
Тип роботи:
Об'єм: 18 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Вступ
1. Природні ресурси
2. Енергетичне забруднення
3. Екологічні проблеми Луганської області
Висновок
Література



Висновок:

Україна, як і інші країни світу, теж дбає про збереження навколишнього природного середовища.

Так, стаття 16 Конституції визначає, що забезпечення екологічної безпеки і підтримання екологічної рівноваги на території України, подолання наслідків Чорнобильської катастрофи - катастрофи планетарного масштабу, збереження генофонду українського народу є обов'язком держави. А в статті 50 говориться, що кожен має право на безпечне для життя і здоров'я довкілля та на відшкодування завданої порушенням цього права шкоди. Але, окрім прав, кожен громадянин зобов'язаний не заподіювати шкоди природі, відшкодовувати завдані ним збитки. Крім Конституції, в Україні діють й інші, не менш важливі для збереження природного середовища, законодавчі акти.

Усі вони в умовах загрожуючої екологічної кризи створюють правове поле захисту людини від впливу на неї видозміненого і зараженого навколишнього природного середовища, тобто забезпечення екологічної безпеки.

Екологічна безпека - це такий стан навколишнього природного середовища, при якому попереджується погіршення екологічної обстановки та виникнення небезпеки для здоров'я людей.

Таким чином, оздоровлення екологічної ситуації відноситься до найнеобхідніших термінових заходів людства. Законодавство України дозволяє проводити ефективну політику у галузі природокористування та природоохорони.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: