перейти на сайт>>

Економічна ефективність діяльності Запорізької митниці

ID роботи: 481
Тип роботи:
Об'єм: 27 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

1 Вступ
2 Глава1 «Характеристика зони діяльності Запорізької митниці»
3 Глава2 «Організація фінансування митного органу»
4 Глава3 «Економічні показники діяльності митниці»
5 Висновок
6 Перелік посилань



Висновок:

Фінансування митних органів здійснється на підставі митного кодекса за рахунок державного бюджету.

ДМСУ спрямовує значні фінанси на розвиток матеріально-технічного забезпечення. На утримання митних установ в середньому виділяється 5-7% від суми митних платежів перерахованих до бюджету. На даний час на утримання одного митника з бюджету виділяється 13 тисяч гривень на рік без урахування заробітрої плати.

Регіональні митниці і митниці отримують фіннансування на своє утримання в залежності від виконання плану поповнення бюджету.Витрати на фінансування встановлюються на початку року, а на протязі року можуть перераховуватись від плану.

Плани розвитку визнаються обгрунтованими тільки тоді коли розроблені заходи повністю забезпечені фінансовими ресурсами

У процесі фінансового планування виявляють резерви зменшення видатків (економія всіх ресурсів). Фінансове планування виконується на всіх рівнях управління (ДМСУ, Регіональні митниці, Митниці і Митні пости).

Основним документом який визначає загальний обсяг, цільове надходження, використання і поквартальний розподіл коштів установ є кошторис доходів і видатків. Формування єдиного кошторису здійснюється на підставі лімітної довідки про асигнування з бюджету яку надсилає вищестояща організація. Під час формування кошторису враховують об”єктивні потреби в коштах виходячи з основних виробничих показників, а також штатної чисельності і витрат в плановому періоді. Єдиний кошторис складається на календарний рік і для митниць затверджується головою ДМСУ.

За результатами роботи митниці за 11 місяців 2002 року в держбюджет перераховано 131 млн. грн.; на розвиток митної системи - 5 млн. 600тис. грн.

Станом на 13 жовтня 1999 року митною службою України перераховано до держбюджету понад 2 млрд. грн., внесок Запорізьких митників становить 76 млн. грн., тобто 2, 65 відсотка загальних надходжень.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: