


Змiст:
1. Товарознавча експертиза: мета та завдання, випадки при яких виникає необхідність проведення товарознавчих експертиз
2. Санітарно-гігієнічна експертиза: основні поняття, мета, завдання
3. Порядок та методи проведення експертизи макаронних виробів
.4. Задача
До фірмового магазину «Невод» надійшла партія ікри лососевої зернистої баночної другого ґатунку. Показники якості ікри: консистенція в'язка; незначний присмак гіркоти; масова частка кухонної солі, % – 6,2%; масова частка антисептиків,%: сорбітової кислоти % – 0,1%;
уротропіну – 0,1%. Зробіть висновок щодо відповідності даної партії вимогам нормативної документації.
Список літератури
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com