перейти на сайт>>

Епітет у творах в. Сосюри

ID роботи: 2135
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Життєвий та творчий шлях Володимира Сосюри
1.1. Творчий шлях
1.2. Становлення В.Сосюри як громадянина й митця
2. Використання епітетів у творчості Володимира Сосюри
2.1. Мова художнього твору Володимира Сосюри
2.2. Епітети у творах В. Сосюри
Висновки
Список літератури



Висновок:

Отже, у ході спостережень над лексичним складом поезій В. Сосюри доходимо висновку, що поетичний словник письменника, окрім загальновживаних слів, містить й стилістично значущі та марковані стильовими ознаками шари лексики, які є елементами однієї цілісної системи і беруть участь у формуванні індивідуальної авторської манери письма, тобто ідіостилю поета. Як бачимо, поезія В. Сосюри є досить цікавим об’єктом дослідження, насамперед з погляду семантико-функціональних особливостей його творів. Особливий науковий інтерес становить виявлення в подальшому способів та прийомів естетичної трансформації слова у ліриці поета.
Володимир Сосюра — співець глибоких почуттів людини. Стали класичними його вірші “Так ніхто не кохав”, “Коли потяг у даль загуркоче”, “Білі акації будуть цвісти”, “Пам'ятаю, вишні доспівали”, “Сад шумить”, “Васильки” та багато інших. У них Сосюра створив прекрасний світ юнацького захоплення — чистого, мов кришталь, і світлого, як промінь сонця, кохання.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: