перейти на сайт>>

Завдання з міжнародного менеджменту

ID роботи: 8832
Тип роботи:
Об'єм: 3 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

Задача 2.

Яку систему корпоративного управління характеризують такі суттєві риси? Заповніть таблицю за таким зразком:

Інсайлерська система

Аутсайдерська система

1 Перевищення кількості інсайдерів над аутсайдерами

2. Ринковий механізм корпоративного управління

3. Короткострокова форма корпоративних інвестицій

4. Банківська система внутрішніх функцій моніторингу і контролю

5. Короткостроковий характер фінансових відносин

6. Система жорстких контрактів

7. Втручання інвестора у справи компанії на етапі її банкрутства чи ліквідації

8. Жорсткі вимоги до розкриття фінансової інформації

9. Інвестування венчурного капіталу завдяки пенсійним фондам

10. Високий рівень стійкості до кризових ситуацій

Задача 1.

Розглянути ситуаційну задачу.

Американська фірма, виробник не дорогого взуття, прийняла рішення про виявлення можливості виходу на індійський ринок. За результатами попередніх досліджень виявили, що в Індії роздрібна торгівля взуттям зосереджена в руках роздрібних торгівців, яким належить біля 60 % роздрібної торгівлі в містах і біля 90 % в сільській місцевості. Біля 40 % реалізації в містах здійснюється через магазини різноманітних компаній. Об’єм продаж в сільський місцевості значно нижчий через бідність населення. Конкуренція на Індійському ринку взуття переважно відбувається між національними фірмами, при цьому товари високої якості постачаються лише в міста. Роль іноземних фірм не значна, а якість американських товарів порівняно з іншими фірмами висока.

Вивчивши питання транспортування, прийшли до висновків, що авіаперевезення значно піднімуть ціну, тому товари транспортуватимуться морем. Через обмеження оборотного капіталу в індійських оптових покупців, доведеться оплачувати транспортування та проводити інвентаризацію товарів до поступлення їх на склад оптових покупців, після чого вони далі організовуватимуть збут.

Звичайний магазин в місті користується підвищеною зацікавленістю, оскільки більшість споживачі не мають змоги добратися до інших магазинів поза межами місця їхнього проживання.

Отримавши ліцензію на збут товарів в Індії, компанія провела переговори з одним із оптових торговців. Однак до прийняття остаточного рішення президент компанії вважає, що необхідно детальніше вивчити всі спірні питання збуту, які можуть бути важливими для компанії.

Питання та завдання:

1. Які типи каналів збуту обрали спеціалісти компанії? Чи є цей вибір найкращим?

2. Які характеристики збутової мережі варто було б використовувати при оцінці можливих ділових відносин компанії з оптовими торговцями?

3. Які питання можуть стати найскладнішими при управлінні каналами збуту та як варто ними управліти?



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46, natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: