перейти на сайт>>

Задачі з права (вартість однієї задачі 10 грн)

ID роботи: 8896
Тип роботи:
Вартiсть: 10 грн.


Змiст:

1. Екологічне право:

 

У зв’язку з запровадженням зборів за забруднення навколишнього природного середовища всі підприємства міста були попереджені державним управлінням екології області про необхідність отримання дозволів на здійснення викидів забруднюючих речовин у атмосферне повітря та встановлених лімітів на викиди. Керівництво ТОВ «Еластик» проігнорувало дану вимогу, вважаючи, що викиди забруднюючих речовин, які він здійснює, не перевищують встановлені по місту нормативи гранично допустимих концентрацій (ГДК).

Державне управління екології області стало вимагати від них у місячний строк внести підвищений збір як за понадлімітні викиди забруднюючих речовин. ТОВ у свою чергу відмовилось провести такі платежі, пославшись на відсутність у їх діях ознак екологічного правопорушення. Державне управління екології області звернулось з позовом до суду про примусове стягнення в 10-ти кратному розмірі сум, які підлягають, на їх думку, до сплати за забруднення навколишнього природного середовища та додатково пені в розмірі 1% від суми, що підлягає сплаті, за кожний день прострочення платежу з перерахуванням належних сум на їх розрахунковий рахунок у Житлосоцбанку.

Визначити коло суспільних відносин. Дати характеристику функції платежів за викиди, що забруднюють навколишнє середовище.

 

Вирішити справу.

 

2. Фінансове право.

1. Теоретичне питання “Порядок погашення зобов’язань платників податків”.

2. Практичне завдання: Розробити 2 структурно-логічні схеми.  (Тут відповідно до теоретичного питання, мабуть зробити практичне завдання)

 

3. Кримінальне право

Завдання №2.

15 серпня 2011 року Урсулов поїхав на дачу, яка знаходиться в Житомирській області. З собою на дачу малолітню Черненко (11 січня 2000 р.н.), з матір’ю якої жив. На дачі, застосовуючи насильство, погрожуючи розправою, а також використовуючи безпорадний стан Черненко в силу її малолітнього віку, зґвалтував її. З метою залякати Черненко, щоб вона нікому не повідомила про зґвалтування, Урсулов заявив, що заріже її, продемонструвавши при цьому ножа.

7 грудня 2011 року Урсулов в стані алкогольного сп’яніння, застосовуючи фізичне насильство та використовуючи безпорадний стан потерпілої, повторно зґвалтував Черненко у квартирі її матері. З висновку судово-медичної експертизи вбачається, що з Черненко були вчинені статеві акти в строк, який відповідає часу скоєння злочинів, та що вона статевої зрілості не досягла. Кваліфікуйте дії Урсулова.




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: