перейти на сайт>>

Задачі з права

ID роботи: 3958
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Заходи адміністративного припинення та їх класифікація.

Завдання 2

Працівник міліції Т. звернувся до начальника управління з проханням пояснити чому йому не присвоюють чергове спеціальне, коли строки вислуги в попередньому званні вичерпані і посада, яку він займає, дозволяє присвоїти чергове спеціальне звання. У відповіді на звернення було вказано, що згідно до рішення атестаційної комісії, працівник міліції Т. спочатку має виконати визначений його начальником обсяг роботи і тільки тоді може бути розглянуте питання щодо направлення подання про присвоєння чергового спеціального звання.

Чи відповідають вимоги атестаційної комісії вимогам чинних нормативних актів? Як має вирішуватись питання про присвоєння спеціального звання працівнику міліції Т.?

Завдання 3

Громадянин К., щодо якого встановлено адміністративний нагляд і застосовані всі обмеження, передбачені законодавством, не повідомивши нікого, поїхав в особистих справах до друга, який мешкає в іншому населеному пункті. Там К. захворів, потрапив до лікарні і знаходився на лікуванні 20 діб. Після повернення до постійного місця проживання, К. прибув до райвідділу внутрішніх справ, де дав пояснення про те, що не міг своєчасно з’являтися в міліцію для реєстрації у зв’язку з хворобою і показав лікарняний.

Дайте правову оцінку діям громадянина К. Як має бути вирішена ситуація, що склалася?

Завдання 4

Громадянка З. звернулась до дільничного інспектора міліції із заявою про те, що її чоловік зловживає спиртними напоями, влаштовує скандали в сім’ї, виносить речі з квартири, здійснює насильницькі дії щодо дружини та неповнолітніх дітей. Раніше З. зверталася до лікаря-нарколога, який порадив їй звернутися до міліції.

Як повинен діяти дільничний інспектор міліції?

Завдання 5

Наряд патрульної служби у складі двох працівників міліції, здійснюючи патрулювання, зупинили громадянина К., який за 10-15 метрів до зустрічі з працівниками міліції почав бігти у зворотному напрямку. Наздогнавши громадянина К., працівники міліції вимагали показати документи, що засвідчують особу громадянина та здійснили поверхневий огляд. Після поверхневого огляду, не знайшовши заборонених предметів, працівники патрульної служби відпустили громадянина К.

Дайте юридичну оцінку діям працівників міліції.

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: