перейти на сайт>>

Звіт з виробничої практики на сільськогосподарському підприємстві (фінанси)

ID роботи: 8497
Тип роботи:
Об'єм: 50 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВИХ ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА

1.1. Загальна характеристика підприємства

1.2.Організаційна структура підприємства

РОЗДІЛ 2. МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА

2.1.        Асортимент та номенклатура продукції  підприємства

2.2.    Ціноутворення

2.3. Аналіз ринку підприємства

2.5.         Збутова діяльність

РОЗДІЛ 3. ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

3.1.Оцінка фінансової звітності СФГ Білоконенко С.А.

3.2. Аналіз основних техніко-економічних показників.

РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА Й УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ

РОЗДІЛ 5. ТРУДОВІ РЕСУРСИ ТА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

РОЗДІЛ 6.   ПРОГНОЗНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

РОЗДІЛ 7. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ

ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ



Висновок:

Результати проведеного дослідження дають підстави для наступних висновків: Білоконенко С.А. займається виробництвом  сільськогосподарської продукції. Основний виробничий напрямок вирощування зернових та олійних культур. Господарство володіє земельними ресурсами в розмірі 483,82 га., рілля -483,82 га.

Білоконенко С.А.є прибутковим господарством, прибуток у 2015 році становив – 2665,6 тис.грн.

Ведення бухгалтерського обліку в господарстві  веде бухгалтер, форма обліку прийнята журнально-ордерна. За період практики були зафіксовані факти  зафіксовані факти несвоєчасного надходження первинних документів до бухгалтерії господарства, що ускладнює роботу бухгалтерів. Розрахунок амортизації здійснюють на пристосованих бланках, не використовуючи  форму для розрахунку амортизації ф. № 10.2.8 с.г. У господарстві впродовж 2013-2015 років не проводилися ремонти сільськогосподарської техніки, які необхідні для  підтримання основних засобів в робочому стані.

Для  контролю  за  основними засобами в господарстві створена постійно діюча ревізійна комісія, яка здійснює перевірку надходження, вибуття основних засобів та правильності нарахування амортизації. Головою комісіє  є механік, що недопустимо, так як він є матеріально-відповідальною особою за збереженість  машинного парку.

У господарстві не використовують для ведення бухгалтерського обліку автоматизовані бухгалтерські програми. Для зв’язку з Банком не встановлена програма Кліент-Банк. У зв’язку з відсутністю економіста у господарстві зовсім відсутня маркетингова служба, не аналізуються на достатньому рівні ринки збуту, ціноутворення тощо.

Стан охорони праці на підприємстві потребує кращого. Бувають випадки в порушенні режиму праці і відпочинку, зафіксовані випадки травматизму.

 

З метою дальшого вдосконалення бухгалтерського обліку і поліпшення стану охорони праці  пропонуємо:

1.      Керівнику господарства посилити контроль за своєчасністю надходження у бухгалтерію господарства первинних документів.

2.      При нарахуванні зносу (амортизації) основних засобів використовувати методи передбачені П (С) БО 7.

3.      Розрахунок амортизаційних відрахувань проводити у Відомості нарахування амортизації основних засобів (ф. № 10.2.8 с.г.)

4. Здійснити поступовий перехід СФГ Білоконенко С.А.  від ручної обробки даних до автоматизованого бухгалтерського обліку. Це забезпечить більшу оперативність інформації та дозволить організувати безперервний контроль за обліком основних засобів.   

5.  Доповнити п.5.1 посадової інструкції інженера  : а також займається загальними питаннями з охорони праці.

6. Передбачити посаду економіста для проведення  маркетингової діяльності у господарстві.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: