перейти на сайт>>

Звіт з логопедичної практики

ID роботи: 7565
Тип роботи:
Об'єм: 31 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

1. Загальне ознайомлення з роботою логопедичної групи

2. Щоденник спостережень

Дата

Зміст

Аналіз

09.02.

2015.

 

Знайомство з установою, колективом і дітьми.

Спостереження за роботою логопеда та ознайомлення з умовами роботи.

 

 

В ДНЗ (ясла-сад комбінованого типу) «Зірочка» всього 7 груп для дітей різного віку. Працює 2 логопедичні групи: для дітей середнього дошкільного віку «Світлячок» і для дітей старшого дошкільного віку «Ромашка».

Я познайомилася з колективом дитячого садка, з вихователями, з логопедом, Танасієнко Марією Федорівною, ознайомилася з розкладом логопедичних занять.

Логопедичні заняття у групі «Ромашка» індивідуальні та підгрупові проводяться в логопедичному кабінеті, який знаходиться на 1 поверсі будівлі. Фронтальні та підгрупові заняття проводяться в групі.

Логопедичний кабінет оснащений шафами і стелажами для посібників, комплектом «парта-стілець». Для логопедичних занять на стіні висить дзеркало (50х100 см), є дзеркала для індивідуальної роботи 9х12 см). В кабінеті є необхідні навчально-методичні посібники: настільні ігри, іграшки. На стіні висить розрізна азбука. Є логопедичні зонди, шпателі.

......

..........

 ...........................

3. Самозвіт

Додатки




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: