перейти на сайт>>

Звіт з практики у Департаменті економічного розвитку та торгівлі

ID роботи: 6136
Тип роботи:
Об'єм: 33 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

1. Характеристика підприємства

2. Аналіз внутрішнього середовища підприємства

2.1. Характеристика економічної політики

2.2. Організаційна структура  управління

2.3. Функції та завдання економічних служб підприємства

2.4. Оплата і стимулювання праці

2.5. Аналіз економічної діяльності

3. Ефективність організації управління Департаменту економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації

Висновки

Список літератури

Додатки



Висновок:

Діюча система державної служби в Україні має певні проблеми, які потребують подальшого вирішення:

–                   підвищення ефективності системи управління державною службою;

–                   проходження державної служби в державних органах, діяльність яких регламентується спеціальним законодавством;

–                   функцій державних службовців щодо їх участі у розробленні та забезпеченні реалізації державної політики;

–                   впровадження єдиної системи оцінювання та стимулювання роботи державних службовців;

–                   удосконалення системи оплати праці державних службовців;

–                   питання щодо порядку надання державних послуг та нормативного врегулювання вимог професійної етики державних службовців;

–                   системи добору, призначення на посади, просування по службі, ротації державних службовців та їх професійного навчання.

Система оплати праці державних службовців в Україні відрізняється недостатньою прозорістю для суспільства, недостатньою справедливістю й передбачуваністю для державних службовців. Останній факт ставить під сумнів об’єктивність і неупередженість дій державних службовців, підвищує ризик корупції.

Необхідно реформувати систему оплати праці державних службовців з метою залучення до державної служби найбільш кваліфікованих фахівців, посилення мотивації їхньої роботи, зокрема - шляхом забезпечення конкурентноздатності заробітної плати державних службовців на ринку праці на основі принципу рівної оплати за рівну роботу. Головні напрямки такого реформування ви бачите на слайді.

Заробітна плата в Департаменті економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації має бути конкурентоспроможною на ринку праці та забезпечувати зацікавленість державних службовців у просуванні по службі. Розмір їх заробітної плати слід пов’язувати з кінцевими результатами роботи, якістю та ефективністю виконання управлінських функцій.

В умовах коли статус державного службовця значно знизився а рівень соціальних пільг не в змозі покрити витрати на державну службу, то основним фактором стає заробітна плата. Рівень заробітної плати в даний час суттєво відрізняється від заробітку в інших сферах економіки. Що також не сприяє притоку нових кадрів в державну службу. Частковим виходом з цієї ситуації може стати безкоштовне навчання в вищих учбових закладах за рахунок держави з подальшим направленням випускників на державну службу. Виходячи з цього можна запропонувати керівництву Департаменту економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації вирішити питання з навчання державних службовців.

В ситуації в якій знаходиться державна служба та в конкретному випадку в Департаменті економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації  можна рекомендувати керівництву більш уважніше ставитись до кадрів які працюють. 


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: