перейти на сайт>>

Звіт з юридичної практики

ID роботи: 2834
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Загальне знайомство з підприємством. Створення. Засновницька діяльність
2. Здійснення окремих видів підприємницької діяльності та забезпечення цієї діяльності
3. Правова робота
4. Організація договірної роботи
Висновок
Додатки



Висновок:

На теперішній час в Україні діють безліч юридичних фірм, які пропонують повний спектр юридичних послуг, необхідних для успішного ведення бізнесу в умовах жорсткої ринкової економіки та захисту законних прав громадян. Фахівці вузької спеціалізації з різних галузей права зазвичай якісно роблять свою справу. Але послуги консалтингових та юридичних фірм коштують дорого.

Звісно, юридичні послуги – це не те, на чому слід заощаджувати, коли така економія провадиться в збиток якості та може призвести до небажаних, а іноді й небезпечних наслідків.

Вирішальним фактором при обранні необхідного юриста чи юридичної фірми для отримання консультацій чи виконання певних юридичних робіт завжди є їх компетентність.

Таким чином, під час проходження практики я проаналізувала організацію роботи та сутність діяльності приватного юриста.

Крім того, я вивчила функціональні обов’язки юристконсульта.

Одним з профільних напрямків діяльності Мінко А.В. є юридична підтримка юридичних осіб - надання широкого спектру юридичних послуг для юридичних осіб (фірм, компаній, підприємств і т.д.).

Здебільшого, юридична підтримка (супровід) включає в себе складання юридичних документів (договори, угоди, протоколи, претензії, позови, скарги, тощо), аналіз договорів, запропонованих до підписання, представництво інтересів в українських судах загальною юрисдикції, господарських судах, адміністративних судах, а також в інших державних органах та установах, роз'яснення чинного українського законодавства (усні і письмові юридичні консультації), надання юридичних висновків та багато іншого. Тут, перш за все, мова йде про юридичні послуги, орієнтовані на забезпечення та супровід підприємницької (комерційної) діяльності юридичних осіб.

Діяльність Мінко А.В. заснована на принципі досягнення максимально позитивного результату для клієнтів при вирішенні їх питань. Детальний аналіз правових проблем, широке і водночас точне застосування норм чинного законодавства надає можливість правильно і оперативно вирішити ту чи іншу ситуацію.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: