перейти на сайт>>

Класифікаційні ознаки, оцінка, широта, повнота асортименту ковбасних виробів за матеріалами торгівельного підприємства

ID роботи: 4799
Тип роботи:
Об'єм: 38 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І. Товарознавча характерситика сучасного асортименту ковбасних виробів в Україна та характеристика  факторів, що впливають на його формування

1.1. Сучасний асортимент та якість українського ринку ковбасних виробів

1.2. Тенденції розвитку ринку ковбасних виробів в Україні

1.3. Характеристика факторів,  що формують асортимент і якість ковбасних виробів

Розділ ІІ. Об’єкти та методи досліджень

2.1. Характеристика об’єкту та методів дослідження

2.2. Дослідження повноти та широти асортименту ковбасних виробів

2.3. Дослідження структури асортименту ковбас ПП Туркевич

Розділ ІІІ. Шляхи розвитку асортименту ковбас в магазині «Ковбаси» ПП Туркевич

Висновки та рекомендації

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: