перейти на сайт>>

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ І ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ

ID роботи: 6073
Тип роботи:
Об'єм: 36 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І. Теоретичні аспекти планування та організація підготовки співробітників сучасного підприємства

1.1 Професійна підготовка персоналу як основа розвитку підприємства

1.2. Мета та напрямки професійної підготовки персоналу

Розділ ІІ. Аналіз ефективності управління професійною підготовкою персоналу ТОВ «Східна Брама»

2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Східна Брама»

2.2. Оцінка ефективності управління персоналом на підприємстві

2.3. Механізм організації  професійної підготовки персоналу ТОВ «Східна Брама»

Розділ ІІІ. Розробка заходів щодо удосконалення процесу професійної підготовки працівників ТОВ «Східна Брама»

Висновок

Список використаної літератури



Висновок:

Підбиваю підсумок розгляду такої важливої проблеми, як планування професійної підготовки кадрів на підприємстві, можна стверджувати, що воно є якісною складовою частиною кадрового планування на підприємстві. Планування професійної підготовки містить в собі всі зусилля підприємства по збереженню досягнутого рівня й подальшого розвитку свого трудового потенціалу, покликане використовувати власні виробничі ресурси працюючих без пошуку нових висококваліфікованих кадрів на зовнішньому ринку праці, створює умови для мобільності й саморегуляції працівника, прискорює процес адаптації до мінливих умов виробництва.

Традиційна модель організації професійного навчання зазвичай складається з трьох стадій: планування, реалізації та оцінки. Системність безперервного навчання реалізується у наявності зворотного зв’язку в даному процесі, тобто це означає, що результати останнього етапу аналізуються і враховуються на першому.

Професійний розвиток особистості, розвиток персоналу належать до основних показників прогресивності суспільства, вирішальних важелів науково-технічного прогресу. Тому в країнах з розвинутою ринковою економікою дедалі більше компаній перебирають на себе ініціативу щодо подальшого розвитку персоналу своїх організацій. Планування та організація розвитку персоналу стають важливими функціями служби управління персоналом. Наслідування Україною цього прикладу є обов'язковою умовою забезпечення в державі сталого економічного зростання.

Ефективність планування професійної підготовки кадрів знаходить висвітлення в процесі здійснення діяльності підприємства, підвищення його результативності й конкурентоспроможності. Воно дозволяє використовувати власні резерви робочої сили при одночасно більш високому ступені успіху і дає окремому працівникові оптимальний шанс для самореалізації.

Професійне навчання є необхідною складовою розвитку та вдосконалення кадрового потенціалу підприємства. Забезпеченість підприємств кваліфікованими кадрами та їх раціональне використання, високий рівень про­дуктивності праці сприяють збільшенню обсягів виробництва продукції, ефективному використан­ню обладнання, машин, механізмів, зниженню со­бівартості та зростанню прибутку.

Основними цілями підприємст­ва в результаті здійснення професійного навчання працівників є:

якісні кадрові зміни та швидка адаптація пра­цівників до запроваджених новітніх технологій;

підвищення продуктивності праці;

зниження плинності кадрів;

збільшення кількості винахідницьких пропо­зицій;

зменшення трудовитрат на одиницю продукції;

конкурентноздатність на внутрішніх і зовніш­ніх ринках.

На сьогодні гострою постає проблема забезпе­чення кваліфікованими кадрами підприємств, підприємствам необхідно створювати нові та вдосконалювати вже існуючі механізми професійного навчання.

Тому, на прикладі ТОВ «Східна Брама» були запропоновані шляхи удо­сконалення підготовки кадрів і професійного на­вчання працівників.

Кінцевим результатом удосконалення механізму професійного навчання, що базується на кластерній взаємодії та застосуванні карток індивідуального професійного розвитку, є взаємозамінність, зниження рівня плинності кадрів, збільшення продуктивності праці, а отже, зростання іміджу й конкурентних пере­ваг ТОВ «Східна Брама».


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: