перейти на сайт>>

Контрольна з господарського права

ID роботи: 10716
Тип роботи: Контрольная
Об'єм: 10 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

Завдання 1

Статутом ТОВ «Допомога», статутний капітал якого сформований за рахунок внесків фізичних осіб, передбачені такі види діяльності: торговельна та посередницька діяльність, виплата та доставка пенсій, маркетингові послуги, грошова допомога малозабезпеченим громадянам, постачання природного та скрапленого газу, надання туристичних послуг, надання ломбардних послуг.

Чи має право орган реєстрації зареєструвати ТОВ «Допомога», якщо до нього буде подано Статут з переліком вищевказаних видів діяльності?

Завдання 2

До державного реєстратора надійшла електронна заява про державну реєстрацію АТ «Рось». Одночасно з заявою для реєстрації були надіслані такі документи: рішення власників майна про створення юридичної особи, документ, що засвідчував сплату власниками внеску до статутного капіталу, і статут. В статуті зазначалось, що АТ буде здійснювати такі види діяльності:

- займатися видобуванням бурштину;

- здійснювати пошук (розвідку) корисних копалин;

- виробляти вироби з дорогоцінних металів.

  1. Чи є у реєструючого органа підстави для відмови АТ у державній реєстрації?

  2. Яка процедура державної реєстрації акціонерного товариства?

  3. Поясніть, як впливає тип акціонерного товариства на процедуру державної реєстрації?

Завдання 3

  1. Господарсько-правове регулювання ведення ІТ-бізнесу в Україні.

  2. Господарсько-правове регулювання інноваційної діяльності.

  3. Здійснення трансферу технологій в Україні.

ЛІТЕРАТУРА




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: