перейти на сайт>>

Контрольна з правознавства, ХНУ, варіант 59

ID роботи: 10400
Тип роботи: Контрольная
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

34. Цілі та види кримінальних покарань та звільнення від них

58. Злочини проти життя та здоров’я особи

Задача 40

Левчук працював завідувачем складу на торговій базі. При інвентаризації в нього була виявлена недостача апельсинів. При розгляді позову і адміністрації до Л. про стягнення недостачі встановлено, що належні умови для зберігання апельсинів відсутні, з боку Л. були прийняті всі можливі міри для зберігання фруктів.

Які види матеріальної відповідальності ви знаєте? На протязі якого строку та в якому порядку адміністрація має право стягнути нанесені Л. збитки? Чи повинен Л. нести матеріальну відповідальність? Якщо так, то в якому розмірі? Яка відповідальність адміністрації в цьому питанні?

Задача 99

Крановщиця М. звернулась в суд з позовом про поновлення на роботі й оплаті вимушеного прогулу. З матеріалів справи вияснилось, що М. вагітна (про що повідомила дирекцію та профком), однак це не було прийнято до уваги й при відсутності виключних обставин вона все ж таки була звільнена , хоч була можливість переводу м. на більш легку роботу.

Чи є в даному випадку підстави для матеріальної відповідальності посадових осіб і якщо є – то в якому порядку і розмірі вона може бути стягнена? Які органи мають право розглядати позов про поновлення на роботі й оплаті вимушеного прогулу?

Список використаних джерел



Висновок:
Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 15 років. Тел.: 050-102-29-21, natvik78@yandex.ru
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: