перейти на сайт>>

Контрольна з правознавства (ХНУ ФДН)

ID роботи: 9688
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

6. Система права та її елементи

64. Повноваження громадських організацій в галузі державного управління

Задача 43

Киркін працював слюсарем-інструментальником експериментального цеху. В зв’язку з розширенням виробництва в збірному цеху він був переведений на постійну роботу слюсарем-збірником в збірний цех. Оскільки такий перевод потягнув істотні зміни умов праці, Киркін звернувся в КТС, яка винесла рішення про поновлення його на попередній роботі. Однак адміністрація рішення КТС не виконала.

Який порядок виконання рішень та постанов по спорам про перевод працівника на іншу роботу. Як належить бути в даному випадку? Чи мають підстави вимоги Киркіна?

Задача 100

По рішенню суду слюсар автобази Вашук, звільнений в зв’язку з невідповідністю займаній посаді (п.2 ст.40 КЗпП України) був поновлений на попередній роботі з виплатою заробітної плати за 10 днів вимушеного прогулу. Директор автобази на протязі місяця після винесення рішення судом не допускав Ващука до роботи, посилаючись на те, що на його місце вже прийнятий інший працівник. Вашук Звернувся в профспілковий комітет автобази з проханням надати йому допомогу в поновленні на роботу і стягненні зарплати за час, що пройшов з моменту винесення рішення судом про поновлення його на роботі.

Як повинен поступити профспілковий комітет з цією заявою? Де та в якому порядку повинна розглядатись заява Ващука? Яке повинно бути винесено рішення?

Використана література



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Працюємо з 2004 року. Тел.: 050-102-29-21  natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: