перейти на сайт>>

Контрольна з трудового права ВАРІАНТ 15

ID роботи: 8773
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

1. Контроль за виконання і відповідальність сторін колективного договору

2. Поняття і ознаки примусової праці

Задачі

1. Складіть декілька різних наказів по підприємству про переведення, переміщення, зміну істотних умов праці, враховуючи різні підстави.

2. Задача

Під час розгляду в суді справи про поновлення на роботі завгоспа школи Хавлюка за п. 3 ст. 41 КЗпП України було встановлено, що останній, крім основних своїх функцій, викладав уроки праці в старших класах. 27 жовтня він разом зі своїми товаришами святкував день народження у ресторані, після чого був доставлений у відділ міліції. Повідомлення з органів міліції про цей випадок надійшло до школи 4 листопада. 23 листопада його вчинок розглядався на педраді школи, а 10 грудня видано наказ про звільнення за вчинення ним аморального проступку.

У позовній заяві Хавлюк просив поновити його на попередній роботі через те, що його вчинок не став відомим учням школи і, крім того, наказ про його звільнення було видано по закінченні місячного терміну після вчинення проступку, а замість профкому згоду на звільнення давала педрада школи, оскільки він не член профспілки.

Як повинен вирішити справу суд?

Література



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46, natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: