перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з дисицпліни „Правознавство” варіант №51

ID роботи: 4643
Тип роботи:
Об'єм: 13 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Походження і поняття  держави та права

55. Загальні положення законодавства про шлюб та сім’ю

ЗАДАЧА 26

Машиністка виробничого об'єднання "Труд" Старко була тимчасово, з відсутності працівника по хворобі, переведена в прибиральниці. Старко не вийшла на роботу, посилаючись на те, що вона поступила на роботу машиністкою, а також на те, що робота прибиральниці відноситься до некваліфікованої роботи, і адміністрація не має права проводити перевод без її згоди.

На підставі якого нормативного акту можливий перевод працівників на іншу роботу? Які порушення допущені адміністрацією при переводі Старко? Куди може звернутись Старко зі скаргою і як буде вирішений спір.

 

ЗАДАЧА 72

Нестерук працював на складі. Вранці, прийшовши на роботу, він виявив, що сторож складу важко поранений, зі складу викрадено цінне. устаткування, частина стіни споруди горить. Нестерук подав першу допомогу, сторожеві, дав сигнал тривоги та почав, не чекаючи приходу інших працівників , витягувати з палаючої споруди найбільш цінне майно. Нестерукотримав важкі опіки, довго знаходився в лікарні та був переведений на інвалідність.  

Якими нормативними актами передбачено відшкодування шкоди при рятуванні державного майна? Хто, в якому порядку та розмірі повинен відшкодовувати шкоду згідно умов задачі?

 

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: