перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з дисципліни «Маркетингова цiнова полiтика» варіант 13

ID роботи: 6818
Тип роботи:
Об'єм: 20 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

13. Характер обмежень цін в умовах ринкової економіки

38. Ціноутворення в галузях легкої та харчової промисловості та їх особливості

63. Вантажні тарифи автомобільного транспорту та їх особливості

Задача 12

Корпорація володіє широкою мережею готелів. Один з її готелів у Одесі зіткнувся з труднощами через появу нових конкурентів.

Для забезпечення своїх клієнтів житлом компанія запропонувала корпорації контракт на наступний рік, який забезпечує оплату в розмірі 50 дол. на добу за одну кімнату. Контракт обумовлював оплату всіх 50-ти кімнат готелю на протязі 365 діб. Оплата по контракту здійснювалася б незалежно від заселення кімнат.

Управляючий готелю повинен вирішити проблему про доцільність вказаного контракту, оскільки на протязі деякого періоду в році готель може здати ті ж номери за максимально можливу плату 95 дол. на добу кожний.

Завдання.

1. Уявіть, що контракт підписаний. Який порівняльний ефект (додаткові доходи чи збитки) від вказаних 50 кімнат 20 жовтня, в день, коли попит на номери перевищив всі реальні можливості пропозиції. А також порівняльний ефект контракту 28 грудня, коли тільки 10 із вказаних кімнат могли би бути здані по ціні 75 дол. за кожну.

2. Якщо середньорічна оплата кожної кімнати в готелі складає 90 дол., якій процент займаємості вказаних 50 кімнат зробить байдужим для корпорації підписання контракту з фінансової точки зору?

Література



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 096-943-16-46 natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: