перейти на сайт>>

Контрольна робота з дисципліни Менеджмент, варіант 64 ХНУ ФДН

ID роботи: 8539
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

1. На конкретному прикладі розкрийте сутність принципів побудови організації. Який із принципів дозволяє встановити оптимальну кількість працівників у структурних підрозділах? Яку роль у формулюванні цього принципу відіграли дослідження Грайкунаса?

2. Наведіть класифікацію адміністративних методів управління і розкрийте на конкретних прикладах їх зв’язок із функціями управління

Задача 1

Побудувати матричну структуру управління підприємством, що випускає продукцію з коротким життєвим циклом, з метою розробки чотирьох проектів, якщо:

- кількість функціональних служб - 6;

- у розробці другого і четвертого проектів не беруть участь 1-а і 2-а функціональні служби;

- у розробці першого і четвертого проектів не бере участі 3-я функціональна служба;

- у розробці другого проекту не беруть участі 2-а і 3- служби.

Примітка: Спеціалізацію підприємства, його функціональних підрозділів та назву можливих проектів визначити самостійно з врахуванням власного досвіду роботи.

Задача 2

Вам доручено оцінити можливість реконструкції Хмельницького молокозаводу шляхом освоєння нової технологічної лінії переробки молока та випуску сиру. Первинні інвестиції дорівню­ють 60000 грн, період життя проекту - 4 років. Проект передбачає щорічний випуск нового сорту твердого сиру обсягом 9 тис. кг за ціною 30 грн. Витрати на оплату праці на одиницю продукції орієнтовно складатимуть 10 грн, на сировину (молоко) - 13 грн. Вартість капіталу, задіяного для реалізації проекту, становить 16 %.

Зробіть аналіз чутливості інвестиційного проекту за такою послідовністю:

1) визначте базове значення ЧТВ;

2) визначте найважливіші змінні проекту;

3) визначте вплив зміни кожного із показників на 5 % на величину ЧТВ;

4) визначте критичне значення цих показників та рейтинг їх впливу на результативну кількість.

5) Розрахунки проведіть за відповідними формулами і подайте у вигляді таблиці; прийміть рішення щодо доцільності реалізації проекту.

Література



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 14 років. Тел.: 050-102-29-21, natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: